Dakgootbescherming tegen blad en dier

Nooit meer een verstopte dakgoot met het Aluper® dakgootrooster

Het is belangrijk dat dakgoten niet verstopt raken zodat er geen lekkages ontstaan. Omdat dakgoten meestal moeilijk te bereiken zijn is het belangrijk om een permanente dakgootbescherming te installeren. Met de aluminium dakgootbescherming van Aluper® behoort het leeghalen van de dakgoot voorgoed tot het verleden.

Genieten van een frisse dakgoot

Zorgeloos vele jaren vooruit

Vele tevreden klanten gingen u voor

U zult gegarandeerd tevreden zijn

dakgootroosters en dakgootbescherming tegen bladeren en marters
Logo Aluper Dakgootbescherming en Zonnepanelen Wering

Een permanente wering tegen blad en dier

10 belangrijkste voordelen

Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee

Het dakgootrooster heeft een speciale vorm met allemaal kleine gaatjes waardoor bladeren of dennennaalden niet kunnen blijven kleven, maar deze zullen opdrogen en krullen. Bij een harde wind blaast het het rooster vanzelf weer schoon.

10 jaar garantie

We garanderen dat ons materiaal duurzaam is en geven altijd 10 jaar garantie. Bovendien kan aluminium een levenlang meegaan.

Vervaardigd uit aluminium

Aluminium roest- en vervormt niet, maar blijft stevig op zijn plaats zitten.

Weert bladeren, dennennaalden, mos e.d.

Het rooster bevat allemaal kleine gaatjes die te klein zijn om bladeren, dennennaalden, mos en dergelijke door te laten.

Houdt steenmarters, vogels en ratten tegen

Het rooster dekt de dakgoot geheel af zodat er geen ongedierte meer in de dakgoot kan komen.

Niet meer de ladder op

Het rooster dekt de dakgoot geheel af zodat er geen ongedierte meer in de dakgoot kan komen.

Zelf te monteren

Met behulp van onze montage-instructies en verschillende instructievideo's is de installatie eenvoudig zelf uit te voeren.

Past op elke dakgoot

Zowel oud als nieuw, zink of kunststof en zelfs koper. Het rooster dient altijd ter plaatse pas gemaakt te worden.

Voorkomt opeenhoping van sneeuw

Het rooster houdt sneeuw tegen. Overtollig sneeuw zal naar beneden vallen.

Beschermt tegen Uv-straling en zuren

Het rooster beschermt de dakgoot tegen bijtende zuren uit rottende bladeren e.d. Ook houdt het Uv-straling tegen zodat de dakgoot langer mee zal gaan.

video-dakgootbescherming-dakgootrooster-2

Zelfreinigend systeem

Op de video is te zien hoe de montage van het rooster in zijn werk gaat. Ook hebben we een opname gemaakt om te laten zien dat het een zelf circulerend systeem is waarbij het vuil vanzelf door de wind wordt weggeblazen. Door de vele gaatjes in het rooster wordt het regenwater altijd afgevoerd, zelfs als er veel bladeren op liggen.

Dakgoot-drama: Hoe onze roosters het oplossen

Dakgootbescherming tegen dakgoot leeghalenDakgootbescherming tegen ongedierteDakgootbescherming tegen ongedierte

Wat zeggen onze klanten?

Een jaar na aanschaf - Het blad en ook de dennennaalden zijn tijdens dagen met harde wind vrijwel geheel weggeblazen. Er blijft zo hier en daar nog wel iets rommel liggen, maar het regenwater wordt gewoon goed afgevoerd. Het was een goed idee om de dakpannen jaarlijks met Dakshampoo te laten sprayen zodat het alg op de roosters ook schoongemaakt wordt. Ik ben erg tevreden want de tuinman hoeft de dakgoten telkens niet meer leeg te halen.

Dakgootbescherming tegen blad en dier

Dakgootrooster Artikelcode: AP77

Bij ons in de buurt hebben we veel last van marters. Deze kruipen onder de dakpannen en we horen ze daardoor steeds op het dak. Het geeft een onzeker gevoel want we weten niet wat de marter daar voro schade kan aanrichten. We zochten een oplossing dat duurzamer is dan weringen van kunststof. Eerst hadden we een andere aluminium vogel- en marterwering aangeschaft die niet sterk genoeg was. Deze van Aluper is 1 mm dik en we hebben er vertrouwen in dat het genoeg is.

Dakgootbescherming tegen blad en dier

Vogel- en marter wering
Artikelcode: AP78

dakgootrooster

Bestel eenvoudig in onze webshop

In onze webshop kunt u de dakgootbescherming en alle overige materialen die nodig zijn voor de montage eenvoudig bestellen. Samen met nationale en internationale pakketdiensten leveren we wereldwijd. In geval u hulp nodig heeft om uw bestelling compleet te maken of in geval u advies wenst helpen we u graag verder.

Winkelwagen
Wat onze klanten zeggen
1 beoordeling