telefoon +31383377555

Dutch Nederlands

  Nooit meer uw dakgoot schoonmaken

  nooit meer uw dakgoot schoonmaken 02Bij panden en huizen waar veel bomen omheen staan moet u telkens weer uw dakgoot controleren en schoonmaken, minstens tweemaal per jaar. Ongetwijfeld is een van de meest vervelende klussen voor de meeste mensen de dakgoot schoonmaken. Bovendien is dakgoot schoonmaken gevaarlijk want als men de ladder te schuin zet "zoals op deze foto te zien is" kan het uitglijden. Zet men de ladder te rechtop, kan het achterovervallen. In sommige gevallen is de dakgoot lastig te bereiken en moeten er gevaarlijke handelingen uitgevoerd worden om overal bij te kunnen komen. Jaarlijks vinden er duizenden ongelukken plaats bij het schoonmaken van de dakgoot met letselschade tot gevolg. Het is duidelijk dat huiseigenaren die zelf hun dakgoot schoonmaken een groot risico lopen op ongelukken, het zou beter zijn om deze risico's te vermijden.   

   

    3 belangrijkste redenen om dakgoot schoonmaken vooral op latere leeftijd te vermijden:

  1. Ladder kan verkeerd neergezet worden waardoor het weg kan glijden of om kan vallen. 
  2. Er gebeuren jaarlijks duizenden ongelukken met het schoonmaken van dakgoten.
  3. Dakgoten zijn vaak moeilijk bereikbaar waardoor er risico's genomen moeten worden.
   

  Woningcorporaties en bedrijfspanden moeten ook hun dakgoot schoonmaken. Voor bedrijven is het een jaarlijkse kostenpost aangezien er professionele bedrijven ingehuurd moeten worden die hun dakgoot komen schoonmaken. Sommige dienstverleners werken ouderwets met een ladder en een emmer en anderen hebben een professionele dakgootzuiger met camera. Deze kosten worden uiteindelijk aan de klant doorberekend. 

   

    3 belangrijkste nadelen van dakgoot schoonmaken voor bedrijven en woningcorporaties

  1. Jaarlijkse onderhoudskosten.
  2. Hogere onderhoudskosten leiden tot minder winst.
  3. Hogere onderhoudskosten leiden tot hogere verkoopprijzen.

   

  Nooit meer uw dakgoot schoonmaken

  Aluper® biedt een oplossing voor alle nadelen van dakgoot schoonmaken. Met de speciale aluminium producten van Aluper® worden dakgoten onderhoudsvrij gemaakt. Huiseigenaren hoeven nooit meer de ladder op om hun dakgoot schoon te maken en lopen geen risico's meer op letselschade. En woningcorporaties en bedrijven zullen jaarlijks veel geld besparen en meer winst maken dat zal leiden tot goedkopere prijzen. Het systeem van Aluper® is een geweldig systeem voor een permanente bescherming tegen bladeren, takken, dennennaalden en mossen. Het systeem is van aluminium en zeer duurzaam, het gaat levenslang mee. Het kan eenvoudig gedemonteerd worden als dat nodig is. Het is ook mogelijk om het eventueel met een hogedrukspuit schoon te spuiten. Ook kan het systeem gedemonteerd worden en op een dakgoot van een ander pand of huis overgezet worden. De montage is duurzaam door stevige roestvaststalen klemmen en schroeven. Installateurs bieden minimaal 5 jaar garantie op de montage. 

   

    Aluper® aluminium dakgootbescherming

  1. Nooit meer uw dakgoot schoonmaken.
  2. Duurzaam aluminium systeem.
  3. Gemaakt in de EU.
  4. Gaat levenslang mee.
  5. 10 jaar garantie op werking van het product.

   

   hometop zes DAKGOOTROOSTER dakgootbescherming marterschroot 011

   


   

  Ook interessant:

  3 belangrijkste redenen waarom de meeste dakgootbescherming faalt. | Nooit meer uw dakgoot reinigen met Aluper® dakgootbescherming

   

  *Aluper levert en monteert samen met dealers wereldwijd voor particulieren, instellingen en bedrijven die nooit meer hun dakgoot willen schoonmaken.

     


   

  Vul onderstaand formulier in voor contact over Aluper® dakgootbescherming voor nooit meer uw dakgoot schoonmaken:

  File size is too big!

  Joomla SEF URLs by Artio