● Revolutionair: Vanaf nu nooit meer uw dakgoot schoonmaken

3 belangrijkste redenen om dakgoot schoonmaken vooral te vermijden:

  1. Ladder kan verkeerd neergezet worden waardoor het weg kan glijden of om kan vallen.
  2. Er gebeuren jaarlijks duizenden ongelukken met het schoonmaken van dakgoten.
  3. Dakgoten zijn vaak moeilijk bereikbaar waardoor er risico's genomen moeten worden.

Met het dakgootrooster van Aluper is het leeghalen van de dakgoot verleden tijd

Particulieren

Bij panden en huizen waar veel bomen omheen staan moet u telkens weer uw dakgoot controleren en schoonmaken, minstens tweemaal per jaar. Ongetwijfeld is een van de meest vervelende klussen voor de meeste mensen de dakgoot schoonmaken. Bovendien is dakgoot schoonmaken gevaarlijk want als men de ladder te schuin zet "zoals op deze foto te zien is" kan het uitglijden. Zet men de ladder te rechtop, kan het achterovervallen. In sommige gevallen is de dakgoot lastig te bereiken en moeten er gevaarlijke handelingen uitgevoerd worden om overal bij te kunnen komen. Jaarlijks vinden er duizenden ongelukken plaats bij het schoonmaken van de dakgoot met letselschade tot gevolg. Het is duidelijk dat huiseigenaren die zelf hun dakgoot schoonmaken een groot risico lopen op ongelukken, het zou beter zijn om deze risico's te vermijden.

 

Woningcorporaties

Woningcorporaties en bedrijfspanden moeten ook hun dakgoot schoonmaken. Voor bedrijven is het een jaarlijkse kostenpost aangezien er professionele bedrijven ingehuurd moeten worden die hun dakgoot komen schoonmaken. Sommige dienstverleners werken ouderwets met een ladder en een emmer en anderen hebben een professionele dakgootzuiger met camera. Deze kosten worden uiteindelijk aan de klant doorberekend.

 

Hoeveel kan er bespaard worden?

Het is moeilijk om een specifiek bedrag te noemen voor de jaarlijkse kosten van het onderhoud van dakgoten in gebieden met veel bomen, omdat deze kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van het gebouw, de locatie, het aantal bomen in de omgeving en de frequentie waarmee de dakgoten schoongemaakt moeten worden. Maar één ding is zeker, met het dakgootrooster van Aluper zijn al deze kosten niet meer nodig.

De belangrijkste nadelen van dakgoot schoonmaken voor bedrijven en woningcorporaties

  1. Kosten: Het regelmatig laten legen van dakgoten kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven, vooral als ze in gebieden zijn met veel bomen.
  2. Onderbreking van normale activiteiten: Omdat het legen van dakgoten vaak tijdens normale werkuren moet gebeuren, kan het werk onderbrekingen veroorzaken in de normale activiteiten van een bedrijf.
  3. Veiligheid: Het legen van dakgoten kan een veiligheidsrisico vormen voor werknemers die het werk uitvoeren, vooral als het werk op grote hoogte moet worden uitgevoerd.

Het systeem is van duurzaam aluminium

Revolutionair: Met ons rooster hoeft u nooit meer uw dakgoot schoon te maken

Aluper® biedt een oplossing voor alle nadelen van dakgoot schoonmaken. Met de speciale aluminium producten van Aluper® worden dakgoten onderhoudsvrij gemaakt. Huiseigenaren hoeven nooit meer de ladder op om hun dakgoot schoon te maken en lopen geen risico's meer op letselschade. En woningcorporaties en bedrijven zullen jaarlijks veel geld besparen en meer winst maken dat zal leiden tot goedkopere prijzen. Het systeem van Aluper® is een geweldig systeem voor een permanente bescherming tegen bladeren, takken, dennennaalden en mossen. Het systeem is van aluminium en zeer duurzaam, het gaat levenslang mee. Het kan eenvoudig gedemonteerd worden als dat nodig is. Het is ook mogelijk om het eventueel met een hogedrukspuit schoon te spuiten. Ook kan het systeem gedemonteerd worden en op een dakgoot van een ander pand of huis overgezet worden. De montage is duurzaam door stevige roestvaststalen klemmen en schroeven. Installateurs bieden minimaal 5 jaar garantie op de montage.

nooit-meer-uw-dakgoot-schoonmaken-02

Aluper® aluminium dakgootbescherming

Nooit meer uw dakgoot schoonmaken.

Duurzaam aluminium systeem.

Gemaakt in de EU.

Gaat levenslang mee.

10 jaar garantie op werking van het product.

8

Producten

Bent u benieuwd hoe de montage in zijn werk gaat?

Zie onze handleiding voor een uitgebreide uitleg in beeld en schrift. Het is voor iedereen die een beetje handig is vrij eenvoudig om de roosters aan te brengen.

Winkelwagen
Wat onze klanten zeggen
1 beoordeling