Verzenden en retourneren

Prijzen en verzendkosten

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de producten binnen Nederland wordt €14,95 incl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €395,- dan worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor de verzending van de producten binnen België wordt €24,95 incl. BTW aan de klant in rekening gebracht. Indien de totale prijs van een bestelling hoger bedraagt dan €395,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Over Aluper

Aluper is een leverancier van hoogwaardige en duurzame dakgoot- en zonnepanelen bescherming waarbij service en een goede dienstverlening bovenaan staan. Wij kunnen u een uitstekend advies geven over het aankopen en monteren van aluminium dakgootbescherming. Aluper heeft jarenlange ervaring met het monteren van aluminium dakgootroosters. Aluper levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Ervaar hoe eenvoudig u aluminium dakgoot- en zonnepanelen wering (zelf) monteert en bestel uw Aluper dakgoot- en zonnepanelen bescherming direct. Artikelen kunnen eenvoudig online worden besteld, ook als u geen klantenaccount bij ons heeft. Bestellingen kunnen uiteraard ook via e-mail of per telefoon worden doorgegeven. Wij leveren zowel in Nederland als in België. Op aanvraag leveren we ook aan alle andere landen, maar let op dat onze webshop daar niet op is ingesteld.

Let op!! Aluper verkoopt in tegenstelling tot veel andere dakgoot- en zonnepanelen bescherming aanbieders uitsluitend duurzame europese producten van aluminium. Hierdoor is het systeem onderhoudsvrij en heeft het een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld producten van kunststof. Het telkens de ladder weer opmoeten om de dakgoot na te kijken is dus overbodig. Dit allemaal scheelt u aanzienlijk in de tijd en kosten. Europese producten zijn tevens veel betrouwbaarder omdat we de productie in eigen hand hebben en precies weten wat voor materiaal we gebruiken.

Algemene voorwaarden

U kunt de algemene voorwaarden terugvinden op de volgende pagina: Algemene voorwaarden.

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de productbeschrijving op de productpagina's. Doorgaans leveren wij doorgaans binnen 5 werkdagen, tenzij anders vermeld. U wordt middels een track & trace code op de hoogte gehouden.

Annulering

U heeft het recht om het product terug te sturen binnen 14 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Aluper
Grote Voort 293a
8041 BL Zwolle

De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten van de teruggestuurde producten. Gelieve onze Algemene voorwaarden in te zien voor verdere informatie.

Garantie

Informatie over de garantie (termijn) kunt u vinden in onze Algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid

Ons support team is bereikbaar van ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 op het volgende nummer: +31 (0)38 3377555 of per email: info@www.aluper.nl

Winkelwagen
Wat onze klanten zeggen
1 beoordeling